STEUN ONS

Het Inloophuis Kennemerland is een vrijwilligersorganisatie en heeft een ideële doelstelling. Het Inloophuis ontvangt geen steun van de overheid en is financieel afhankelijk van particulieren, bedrijven en instellingen.

Om alle activiteiten die in het Inloophuis worden aangeboden te kunnen realiseren is veel geld nodig. Wilt u het goede werk van Inloophuis Kennemerland steunen? Dit kan op vele manieren.

De stichting Inloophuis Kennemerland is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI status). Op de website van de Belastingdienst staan de mogelijkheden om uw donatie aan Inloophuis Kennemerland op fiscaal aantrekkelijke wijze aftrekbaar te benutten.

EENMALIGE DONATIE

U kunt het inloophuis ondersteunen door een eenmalige donatie te geven van een bedrag naar keuze. U kunt dit bedrag overmaken op rekening NL52RABO0103516646 van Rabobank Velzen ten name van Inloophuis Kennemerland onder vermelding van ‘eenmalige donatie van (uw naam en adres)’. Ook kunt u direct doneren middels onderstaande formulier.

Voor meer informatie, hulp of advies kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. U kunt ons een bericht sturen of u kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 023-88 85 367

Ieder bedrag, groot of klein, is meer dan welkom.

Naast financiële ondersteuning zijn goederen of diensten in natura van harte welkom.
Zo zou u een tijdelijke kostenpost voor uw rekening kunnen nemen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een jaar lang koffie & thee voor onze gasten, een jaar lang iedere week verse bloemen in onze gezellige huiskamer of misschien wel een jaar lang de telefoon-/energie rekening verzorgen.
Ziet u nog andere mogelijkheden ons te steunen? Neemt u gerust contact met ons op.

PERIODIEKE SCHENKING

Een periodieke schenking biedt voordelen. Als u jaarlijks geld wilt schenken aan Inloophuis Kennemerland kunt u dit doen door een periodieke schenking. Als u uw periodieke schenkingen laat vastleggen in een notariële akte of via een schriftelijke overeenkomst met Inloophuis Kennemerland, en u tenminste vijf jaar achtereen een gelijk bedrag schenkt, zijn de schenkingen volledig aftrekbaar. Ook kunt periodiek doneren door het onderstaande formulier in te vullen.

Tot 2014 mocht u een periodieke gift alleen aftrekken als u deze had vastgelegd bij de notaris. Bij periodieke giften vanaf 2014 hoeft dit niet meer. U kunt kiezen of u de gift via de notaris wil vastleggen of via een schriftelijke overeenkomst met de instelling waaraan u de gift doet.

 • Via de notaris
  U kunt uw gift laten vastleggen bij een notaris naar keuze. De kosten hiervan hangen af van uw wensen.
 • Via een schriftelijke overeenkomst met Inloophuis Kennemerland
  Stap 1:
  Download en print het formulier Periodieke Gift in geld van de website van de belastingdienst.
  Stap 2:

  Vul de gevraagde gegevens in en stuur het ondertekende formulier aan:
  Stichting Inloophuis Kennemerland
  Wulverderlaan 51
  2071 BH Santpoort-Noord

  U kunt ook een scan maken van het ingevulde en ondertekende formulier deze naar ons mailen.
  Stap 3:
  U ontvangt van Inloophuis Kennemerland een ondertekend formulier retour. Bewaart u dit voor uw administratie en voor uw aangifte.

Heeft u hulp of advies nodig? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.
U kunt ons een bericht sturen of u kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 023-88 85 367

NALATENSCHAP

Het is ook mogelijk om Inloophuis Kennemerland op te nemen in uw testament en zo het goede werk van Inloophuis Kennemerland mogelijk te blijven maken.

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

Schenking door middel van een legaat

Wanneer u Inloophuis Kennemerland tot legataris maakt laat u een vast omschreven deel uit de erfenis na bijvoorbeeld een vast bedrag of een goed (bijvoorbeeld een huis, een stuk grond of een aandelenportefeuille). Dit geldbedrag ontvangt Inloophuis Kennemerland en de rest van uw erfenis zal worden verdeeld onder uw de erfgenamen.

Schenking door middel van een erfstelling

U kunt Inloophuis Kennemerland ook als (mede)erfgenaam opnemen in uw testament. Een erfstelling is een procentueel deel of geheel van uw bezit, bijvoorbeeld 20% van de opbrengst van een huis of inboedel. U bepaalt zelf welk percentage u aan elk van de erfgenamen wilt nalaten. U kunt zo Inloophuis Kennemerland bijvoorbeeld erfgenaam maken naast uw kinderen.

Het is hierbij goed om te weten dat goede doelen zoals de stichting Inloophuis Kennemerland geen successierechten hoeven te betalen. Uw erfstelling komt dus geheel ten goede aan het werk van de stichting.

Voor meer informatie, hulp of advies kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.
U kunt ons een bericht sturen of u kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 023-88 85 367

STEUN ONS ALS BEDRIJF

Natuurlijk is het ook mogelijk voor bedrijven om ons te steunen. Dit kan zelfs aantrekkelijk zijn voor een bedrijf aangezien het mogelijk is om giften af te trekken van de omzetbelasting indien het bedrag per jaar tussen de 1% -6% ligt van de netto winst.

Zo kan een bedrijf er bijvoorbeeld voor kiezen voor een donatie als alternatief voor kerst-, verjaardag- of jubileumcadeau. Steeds meer bedrijven bieden hun werknemers de mogelijkheid om de waarde van het kerstcadeau te schenken aan een goed doel; dat doel zou Inloophuis Kennemerland kunnen zijn. Er zijn ook andere feestelijke gelegenheden met cadeaumomenten waarbij een bedrijf aan relaties de voorkeur voor financiële steun aan het Inloophuis zou kunnen aangeven.

Naast financiële ondersteuning zijn goederen of diensten in natura van harte welkom.
Zo zou u als bedrijf een tijdelijke kostenpost voor uw rekening kunnen nemen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een jaar lang koffie & thee voor onze gasten, een jaar lang iedere week verse bloemen in onze gezellige huiskamer of misschien wel een jaar lang de telefoon-/energie rekening verzorgen.

Ziet u als bedrijf nog andere mogelijkheden ons te steunen? Neemt u gerust contact met ons op.

FONDSEN WERVENDE ACTIES

Het Inloophuis Kennemerland is financieel volledig afhankelijk van donaties en fondsenwervingsacties. Daarom nodigen wij bedrijven, instellingen, scholen, serviceclubs, maar natuurlijk ook particulieren graag uit om een fondsenwervingsactie op te zetten voor Inloophuis Kennemerland. De initiatieven kunnen variëren van bijvoorbeeld een benefiet concert of –voorstelling, of golftoernooi. Maar u kunt ook denken aan een verjaardags- of jubileumbox bij een feestelijke gelegenheid of misschien wel het doneren van de opbrengst van een rommelmarkt of sponsorloop.

Er zijn veel leuke mogelijkheden om het Inloophuis te steunen en wij denken hierin graag met u mee. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bel ons: 023-8885367

DIRECT DONEREN?
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN
  OVER HET INLOOPHUIS

  In het inloophuis kun je:

  • In je kracht komen
  • Een kopje thee of koffie drinken
  • Gewoon even helemaal niets doen
  • Ervaringen uitwisselen
  • Of juist even niet met kanker bezig zijn

   

  In het inloophuis vind je:

  • Een luisterend oor
  • Hulp, begeleiding & informatie
  • Lotgenoten contact
  • Activiteiten zoals: zwemmen, mindfulness, massage, reiki, yoga & creatieve expressie

   

  HIER KUN JE ONS VINDEN

  Locatie Santpoort-Noord

  Locatie Haarlem/Schalkwijk

  ADRESSEN

  Locatie Santpoort-Noord
  Wulverderlaan 51
  2071 BH Santpoort-Noord

  Locatie Haarlem/Schalkwijk
  Leonardo Da Vinciplein 73
  2037 RR Haarlem

  OPENINGS TIJDEN

  Locatie Santpoort-Noord
  Dinsdag: 9.30 - 16.30
  Vrijdag: 9.30 - 16.30

  Locatie Haarlem/Schalkwijk
  Dinsdag: 9.30 - 16.30
  Donderdag: 9.30 - 16.30

  VOLG ONS OP FACEBOOK!

  EN ZO KUN JE ONS BEREIKEN

  Locatie Santpoort-Noord

  Telefoon: 023 - 88 85 367
  E-mail: info@inloophuiskennemerland.nl

  Locatie Haarlem Schalkwijk

  Telefoon: 023 - 88 85 368
  E-mail: info@inloophuiskennemerland.nl

  CONTACT FORMULIER

   (c) 2021 Inloophuis Kennemerland i.s.m. MadSpider.nl

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

   Laat je e-mail adres achter en ontvang op regelmatige basis onze nieuwsbrief!

   Je hebt je ingeschreven!